Foci

Most akkor megy vagy marad Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo tudja, hogyan lopja el a show-t. A Real Madrid portugál labdarúgója ugyan most nem szerzett gólt a Bajnokok Ligája döntőjében (Gareth Bale duplájával verték 3-1-re a Liverpoolt Kijevben), ám a meccs után olyan nyilatkozatot adott, ami alapján nem lehet kizárni, hogy a nyáron elhagyja a madridi focicsapatot.

Vasárnap, a Real-ünneplés kellős közepén is ez volt az egyik fő beszédtéma, de talán kicsit nyugodtabbak lehetne a szurkolók. Ronaldo ugyanis a csapatbuszon azt mondta:

Köszönöm mindenkinek, találkozunk a következő szezonban!

Este aztán a Santiago Bernabéu Stadionban bulizott játékos és szurkoló, Ronaldónak itt is tartania kellett egy rövidke beszédet. Miközben a közönség azt skandálta, hogy maradjon, közben a 33 éves portugál azt mondta:

Büszkeséggel tölt el, hogy a világ legnagyszerűbb klubjában focizhatok. Boldog vagyok. Ilyen csapattársakkal képtelenség nem nyerni.

Többször kérdezték a szombati nyilatkozata óta, hogy mire gondolt, már azt is mondta, hogy kiforgatták a szavait. De azóta hárít, nem akar a jövőjéről beszélni, bár még a kijevi mixzónában arról beszélt, hogy a napokban tisztázza a dolgokat.

Cristiano Ronaldónak az idei volt az ötödik BL-győzelme, egyszer a Manchester Uniteddal, négyszer a Real Madriddal ért fel Európa csúcsára. Eddig egyetlen elveszített döntője van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik