Foci

Egy pályára rohanó drukker állította meg gólhelyzetben Cristiano Ronaldót

Már rég eldőlt a Bajnokok Ligája kijevi döntője (3-1-re nyert a Real), amikor Cristiano Ronaldo még egyszer meglódult a Liverpool kapuja felé és egy az egyben vihette a védőjére a labdát. Ekkor azonban a pálya széléről beszaladt egy szurkoló, két biztonsági ember tudta csak leteríteni, Milorad Mazic játékvezető pedig megszakította a játékot.

Ronaldo elég csalódottan vette tudomásul, hogy nem sikerült befejeznie a támadást, az ő maximalizmusát ismerve azért biztos volt benne csalódottság, hogy ezúttal nem lőtt gólt. Viszont a hatodik BL-döntőjében az ötödik győzelmét aratta, a sorozat történetének második legeredményesebb játékosa ezzel holtversenyben.

Volt egy furcsa nyilatkozata a meccs után, amiben azt mondta, hogy jó volt a Real Madridban futballozni, később azzal védekezett, hogy kiragadták szavait a környezetükből.

Eredmény – Bajnokok Ligája, döntő

Kijev, Olimpiai Stadion, 61 561 néző, v.: Milorad Mazic (szerb)

Real Madrid (spanyol)-FC Liverpool 3-1 (0-0)

Real Madrid: Navas – Carvajal (Nacho, 37.), Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric, Isco (Bale, 61.) – Benzema (Asensio, 89.), Ronaldo

FC Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson – Milner (Can, 83.), Henderson, Wijnaldum – Szalah (Lallana, 31.), Firmino, Mané

gólszerzők: Benzema (51.), Bale (64., 83.), illetve Mané (55.)

sárga lap: Mané (83.)

Nyitókép: Paul ELLIS / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik