Tízezren ünnepelték Izraelben a magyar focistát

A Maccabi Netanya látta vendégül Czéh Lászlót, a klub korábbi játékosát, aki még mindig kedvencnek számít a városban.

A Kecskemét és a Ferencváros volt játékosa, előbbi jelenlegi játékosmegfigyelője 14 évvel ezelőtt távozott a Maccabi Netanyától.

A hétvégén a repülőtéren már többen is várták Czéh Lászlót, akinek a háromnapos látogatása igen sűrűre sikerült, hiszen több rendezvényen is megjelent – írja a kecskemetite.hu oldal.

Czéh László összesen három évet töltött el a klubnál, ezalatt bajnoki címet és feljutást ünnepelhetett a csapattal, egyéni szinten pedig volt az év játékosa és gólkirálya a Netanya színeiben, viselhette a kapitányi karszalagot is.

A Maccabi Haifa elleni mérkőzés előtt újra felcsendült a „Lazlo Lazlo Czeh” kezdetű szurkolói rigmus, melyet több mint tízezer drukker skandált, amikor a korábbi kedvenc felkonferálás után pályára lépett.

„Amikor megláttam a stadiont, mit ne mondjak, leesett az állam. A stadion mintegy 80 millió dollárból épült, minden nemzetközi igénynek megfelel, még BL-elődöntőt is lehet benne játszani. A meccs előtt felkonferáltak és a szurkolók vezetőjével a B-közép elé mentünk, akik aztán engem éltettek” – emlékezett vissza a Ferencvárosban is megfordult Czéh László.