Sport

„Sajnos a szövetségi kapitány egy bohóc” – váratlanul kifakadt a magyar hokiválogatott csatára

Szigetváry Zsolt / MTI
Galló Vilmos és Matias Haaranen csatája
Szigetváry Zsolt / MTI
Galló Vilmos és Matias Haaranen csatája
Két győzelem után sokkoló vereséget szenvedett a magyar jégkorong-válogatott attól a Romániától, amely két 6-1-es vereséggel nyitotta a bolzanói divízió I/A-világbajnokságot. A meccset követően a nyilatkozatok is rendhagyóak voltak, úgy tűnik, az öltözőben sincs minden rendben, és a játékosok elégedetlenek Don MacAdam szövetségi kapitánnyal.

A 2-1-es vereséget követően a Sport TV először Galló Vilmost szólaltatta meg, aki meglepő módon nekiesett MacAdamnek.

Sajnos a szövetségi kapitány egy bohóc, nem tudok ezzel mit csinálni. Próbálom a szívemet-lelkemet kiadni a meccseken, de minden egyes mérkőzésen csak próbál levinni a mélybe

– mondta.

„Próbálom ezen túltenni magam, a jégen megmutatni, de eddig még nem nagyon sikerült, hogy a tetszésére váljon. Kivett emberelőnyből, ez eléggé felidegesített. Sajnos kikaptunk, pedig volt rengeteg helyzetünk, belőhettünk volna párat. Ez egy frusztráló mérkőzés volt, nem mentek be a helyzeteink, pedig ötöt is lőhettünk volna. Szomorú, de sajnos ilyen a hoki néha.”

Az MTI értesülése szerint az MJSZ vizsgálatot indított és a kialakult helyzetre hamarosan reagálni fog.

Bálizs Bence kapus is nagyon kereste a szavakat, de szemmel láthatóan sokkal diplomatikusabban kívánta megfogalmazni mondandóját.

„Kicsit nehéz volt meccs előtt, mert nem volt jó a hangulat az öltözőben. Nehéz egy meccsbe úgy beleállni, amikor a csapat fejét ennyire megkeverik. Nyilván a játékosoknak is olyan mentalitás kell, hogy el kell engedni, de azért nehéz, amikor napok óta onnan kapjuk, ahonnan nem kellene. A túloldalon akadt egy nagyon jó kapusteljesítmény. Végigdomináltuk a mérkőzést, de nem mentek be a gólok.

De nehéz, amikor belülről nehéz.

Hári János ugyancsak azt erősítette meg, hogy vannak gondjaik.

„Megpróbálunk csapatként összeállni, és a legjobbat nyújtani. Most is próbálkoztunk, próbálkoztunk, de nem nagyon sikerült a góllövés. Az egyenlítés után volt pár nagy helyzetünk, erre az ellenfél egyszer eljött, és gólt szerzett. Ilyen a sport” – mondta.

Kapcsolódó
Váratlan pofont kapott Romániától a magyar hokiválogatott
Tétmérkőzésen legutóbb több mint 27 éve kaptunk ki a románoktól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik