Sport

„Kurvára nem értitek, min megyünk keresztül” – Deontay Wilder elsírta magát a győztes meccs után

Al Bello/Getty Images
Al Bello/Getty Images

Deontay Wilder vasárnap látványos KO-val tért vissza egy év után: 10 másodperccel a gongszó előtt Robert Heleniust úgy  álcsúcson találta, hogy a svéd-finn bokszoló elterült a ringben.

Kapcsolódó
Brutális KO, elszabadult Deontey Wilder ökle
A finn-svéd Robert Helenius bánta, az első menetben elterült, mint egy zsák.

A nagy ünneplés után aztán a sajtótájékoztatón Wilder mindenkit meglepett, ugyanis arról beszélt könnyek közepette, hogy egy ökölvívó milyen nehézségeken megy keresztül. Példának hozta föl Prichard Colont, aki agyvérzést kapott egy meccse miatt.

„Mindenki azzal van elfoglalva, hogy ki hogyan írt történelmet, mekkora győzelmet aratott, vagy éppen mennyire keseredett el egy vereség után, de senki sem törődik azzal, hogy ez az ember mennyit szenved. Nézzétek meg Colont, nincs gyereke, vagy családja…

nem értitek, kurvára nem értitek, min megyünk keresztül, ember… Nem is ismerem ezt a férfit, de mindig kiállok majd értünk! Ez a fickó nem tudja meg soha, milyen érzés apának lenni. Ringbe szállt, hogy eltartsa a szeretteit, végül mégis nekik kell majd róla gondoskodniuk. És Robert? Nem tudjuk, hogy ugyanolyan lesz-e, mint azelőtt

– mondta Wilder az összecsapás után.

Az amerikai öklöző azonban megnyugodhat, ugyanis Helenius bár szörnyen festett a ring padlóján, a New Yorki-i kórházban arra jutottak, hogy nem esett baja. A skandináv bokszoló még posztolt is Instagram-oldalára, hogy mindenkit megnyugtasson, rendben van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Helenius (Official) (@heleniusrobert) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik