Sport

Halálos fenyegetéseket kapott a vonalbíró, akit Djokovic eltalált a US Openen

Pocsékul alakult 2020 Novak Djokovic számára, először katasztrofálisan elszúrta az Adria Tour szervezését, majd otthagyta az ATP Játékostanácsát, hogy új játékos-szakszervezet alapítson, legutóbb pedig a US Openről zárták ki, mert labdával ütötte meg a vonalbírót.

Az eset után rengeteg kritikát kapott a világelső, de mint arra fény derült, a vonalbíró sem úszta meg a balhét. A szerb játékos rajongói ugyanis kiderítették a vonalbíró nevét, akit eltalált a labda és bombázni kezdték megjegyzésekkel. Kisvártatva elharapóztak a kommentek és üzenetek és a végén már halálos fenyegetések is záporoztak. Ekkor lépett közbe Djokovic.

Köszönöm a sok üzenetet, de kérlek emlékezzetek rá, hogy annak a vonalbírónak is szüksége van támogatásra, akit eltaláltam a labdával. Nem tett semmi rosszat, ezért arra kérlek, hogy őt még jobban támogatássátok ebben a nehéz időszakban

– írta Twitter-oldalán a világelső.

Djokovic a történtek után rengeteg kritikát kapott, a tenisz új rosszfiújának is kinevezték, de empátiáját még nem veszítette el a jelek szerint.

Kiemelt kép: Al Bello/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik