Sport

Nem létező siófoki teniszklub kapott 250 millió forintot?

A Magyar Hang hétfői beszámolója szerint a 2014-ben a Siófoki Kézilabda és Tenisz Klub nem kevesebb, mint 250 millió forint támogatást kapott. Csakhogy a portál megtudta, hogy hiába létezik üzemeltetési kötelezettség, Siófokon a pályák nem üzemelnek.

Fantomklubról van szó, ugyanis a honlapjuk (www.skctennis.hu) pont olyan, mintha élő lenne, amin az is megtalálható, mennyiért és milyen módon lehet(ne) pályát bérelni. Természetesen az ott talált útmutatás alapján megpróbáltunk regisztrálni, e-maileztünk, sőt, sms-t is küldtünk a honlapon található telefonszámra. A regisztráció és az email kézbesíthetetlen, míg a megadott telefonszám gazdája Zamárdiban akart pályát biztosítani a számunkra, mivel – mint közölte – Siófokon már régen nem üzemelnek a pályák.

– olvasható a beszámolóban.

Az eset azért is érdekes, mert a Magyar Teniszszövetségnek ezt felügyelnie kellene, az április 16-i közgyűlésen mégis felszólalhatott a siófoki klubvezető, Fodor János. a szövetség védelmében, míg a nyíregyházi klubot jóval kevesebbért zárták ki a közgyűlésről.

A Magyar Teniszszövetség elmúlt időszaka egyébként is nagyon viharos, különösen a gazdálkodásával kapcsolatos ügyei miatt, amely kapcsán

Majd 400 millióval tartozik az MTSZ saját kommunikációs igazgatója cégének
Lapértesülés szerint a Magyar Teniszszövetség 707 milliós tartozásának több, mint felére házon belül várnak.

Kiemelt kép: Olimpik/NurPhoto via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik