Otthon

Szórakozóhely is van a 43 milliárd forint értékű fényűző luxusvillában

Los Angeles egyik legfényűzőbb lakóövezetében, Bel-Air negyedben nem nehéz olyan villákat találni, amelyekhez konditerem, jakuzzi, feszített víztükrű medence, esetleg különálló színház is tartozik, de egy most épült ingatlan még ezt a luxust is túlszárnyalja, írja a Mansion Global.

A hatalmas méretű házban nemcsak borszoba, hanem vodkakóstoló terem is van külön erre a célra kialakítva. Sőt, még egy zárt körű szórakozóhelyet is létrehoztak benne, ahol a leendő tulajdonos eltölthet egy-egy éjszakát a vendégeivel.

Mindennek persze az ára is megvan, a fényűző villát nem kevesebb, mint 139 millió dollárért, átszámítva körülbelül 43 milliárd forintért dobták piacra a napokban.

Az eladó Joseph Englanoff ingatlanbefektető, aki 2014-ben mindössze 5 millió dollárért vette meg a telket, amin végül felhúzta ezt a páratlan épületet.

Az ingatlan alapterülete 3500 négyzetméter körül van, összesen 12 hálószoba található benne három emeleten.

A kényelmi szolgáltatások közé tartozik még egy szellőztetett szivarszoba, egy házimoziszoba belga import bőrülésekkel, valamint egy komplett kis fitneszközpont mászófallal.

A kültéri medence mellé elhelyezte egy hidraulikán felemelkedő 23 méteres mozivásznat is, hogy a luxust még jobban kimaxolják.

A szédületes villáról ide kattintva találsz fotókat.

Kapcsolódó
Másfél milliárdért kelt el DiCaprio 100 éves villája
Aktív az ingatlanpiacon az Oscar-díjas színész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik