Média

A TV2 ismétlő üzemmódra váltott főműsoridőben

Bezár a bazár
Bezár a bazár

Meglepő módon néhány napja az esti főműsoridőben, 19 óra és éjfél között csak ismétléseket sugároz Andy Vajna csatornája, a TV2írta meg a SorozatWiki blog, miután egy olvasója még hétfőn arra hívta fel a figyelmüket, hogy hétfőn az április 9-én elindított új esti vetélkedőből, a Bezár a bazár!-ból csupán ismétlést sugárzott, majd kiderült, hogy így történt ez kedden is. Ez arra utal, hogy nem valamilyen egyedi esetről vagy technikai hibáról lehet szó. Ráadásul hétfő óta a Vigyázat, szülővel vagyok! helyett a Ninja Warrior Hungary című sportvetélkedő látható, de abból is csak ismétlés.

A blog szerint nagyon furcsa, hogy a TV2 már tavasz végén nem ad hétköznap esténként a főműsoridőben premier tartalmakat, hiszen általában csak június közepén vagy végén szoktak átállni a nyári műsorrendre.

Keresték a TV2 sajtóosztályát, hogy a furcsa fejlemény okáról érdeklődjenek, de nem kaptak választ.

A csatornát működtető médiavállalat egyébként idén további tévécsatornákat indít, év végére már 15 tévécsatornája lesz.

Az RTL Klub újra nekifut a Cobra11-nek

A SorozatWiki tegnap arról is írt, hogy az RTL Klub hamarosan új részekkel hozza vissza két népszerű sorozatát, a Keresem a családom című család-újraegyesítő realityt és a Dr. Csontot. Azóta kiderült az is, hogy a Cobra 11 is visszatér. Ezek még nem azok a részek lesznek, melyeket Budapesten forgattak, hanem a korábban katasztrofális nézettség miatt félbehagyott 21. évada. A műsor június 17-én vasárnap folytatódik.

Kiemelt kép: Bezár a bazár, a TV2 vetélkedője

Ajánlott videó

Olvasói sztorik