Média

A TV2 Csoport bejelentette legújabb csatornáit

Kiemelt kép: Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója. Fotó: TV2 sajtóosztály
Kiemelt kép: Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója. Fotó: TV2 sajtóosztály

Frissítés: nem Jockey, Jocky

Kiderült, hogy a csatorna hivatalos neve nem Jockey (a Dallas főszereplőjének neve) lesz, hanem Jocky. A TV2-nél megerősítették, hogy ez nem elírás a részekről.

Még idén elindul a Jocky TV*, mely a régi klasszikus sorozatoknak biztosít majd helyet, például itt lesz látható a Dallas és a Columbo. Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója szerint a régi klasszikusok ugyanis megérdemelnének egy dedikált csatornát.

Ezenkívül egy új filmcsatornát is indítanak, Moziverzum néven. A Moziverzum felsőkategóriás prémium mozicsatorna lesz – mondta el Fischer a ma kezdődött Media Hungary 2018 konferencián Siófokon. A filmcsatornákban nagy jövő van – tette hozzá Fischer. Az év végére ezzel 15-re nő az Andy Vajna tulajdonában lévő médiavállalat csatornáinak száma, köszönhetően annak, hogy indulnak az új Spíler-sportcsatornák (Spíler2, Spíler3) is.

A programigazgató beszélt arról is, hogy folytatódik a Korhatáros szerelem című saját gyártású sorozatuk.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója. Fotó: Pál Anna Viktória, 24.hu
Az ATV Andy Vajna és Rákosi Tamás cégével szövetkezik
Rákosi és Vajna közös műsorgyártó cége készíti hamarosan az ATV szórakoztató típusú műsorait. A tévé vezérigazgatója szerint szakmai alapon döntöttek.
Gundel Takács Gábor Viasat3-on induló vetélkedőjébe toboroznak
A mostanában a TV2-n látható műsorvezető a Viasat3-on induló tudásalapú vetélkedő műsorvezetője lesz, de szabadúszóként az eddigi csatornájától sem válnak el útjai.
A HírTV vezetősége nagy bejelentést tett
Ezentúl nyilvánosságra hozzák a Simicska Lajos érdekeltségében lévő hírcsatorna nézettségi adatát. A csatorna megháromszorozta nézettségét a G-nap óta, az április kimondottan erős volt, bekerültek a top10 csatorna közé.

 

Kiemelt kép: Fischer Gábor programigazgató. fotó: TV2 sajtóosztály

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik