Média

Visszatér két RTL-es népszerű műsor

RTL Klub
RTL Klub
Kapcsolódó cikkek

Két műsor is visszatér az RTL Klub csatornára a nyáron. Újra lesz Dr. Csont és friss részekkel érkezik a Keresem a családom is – értesült a Sorozatwiki.

A Keresem a családom 2017 márciusa óta nem jelentkezett új részekkel, de több mint egy év szünet után, idén júniusban új részek jönnek a realityből, ahol szétszakadt családok tagjait kutatja fel Lilu és a stáb. A folytatás június 13-án érkezik majd, és szerda esténként, az Éjjel-Nappal Budapest után lesz képernyőn.

A Dr. Csont legutóbb idén januárban volt képernyőn. Visszatérése június 11-én lesz a 12., egyben utolsó évad premierjével. Hétfőnként 21:30-tól rögtön dupla résszel kezdik a szezont, így a CSI: A helyszínelők ismétlése aznap nem lesz látható. Azt egyelőre nem tudni, hogy a záró szezont végig heti két epizóddal tűzik-e képernyőre, vagy csak az első nap lesz így. Amerikában a Dr. Csont befejező évada a 2017-es év első felében került képernyőre, így itthon másfél év késéssel mutatják be – írja a blog.

Médiapiac
Újra gazdát cserél a Médiapiac
A szaklap tavaly januárban került az Observer Médiafigyelőhöz, de a cég most eladta az újságot az eddigi ügyvezetőnek.
Ráskó Eszter a Tömény történelemben
A Comedy Central népszerű sorozata lekerül a képernyőről
Nem készülnek új részek A Tömény történelem című sorozatból, ahol magyar hírességek alkoholosan beszéltek a történelemről. Új saját gyártású produkció érkezik helyette.
rádió
Mészáros Lőrincék cége is vitatja az állami hallgatottságmérés hitelességét
Az RSH szerint a médiahatóság által finanszírozott kutatás egyértelműen hibás adatokat hozott ki. Szakértőik újabb anomáliákat említenek a 24.hu által már feltárt problémák mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik