Média

Államilag támogatott díjat kaptak a TV2 hírműsorai

Kökény-Szalai Vivien
Kökény-Szalai Vivien

Magyar Termék Nagydíjat kaptak a TV2 hírműsorai – áll az Andy Vajna filmügyi kormánybiztos tulajdonában lévő csatorna sajtónak körbeküldött közleményében.

A tájékoztatás alapján a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsa a csatorna hírműsorainak alkotó gárdájának a Sajtókövete Nívódíjat ítélte oda. Az elismerést olyan nyomtatott, vagy elektronikus médiumoknak ítélik oda, “amelyek megítélésük szerint a kiírás évében sokat tettek a kiemelkedő magyar minőség kommunikációjáért”.

Az elismerést egy parlamenti ünnepség keretében Jakab István, az Országgyűlés alelnöke adta át Kökény-Szalai Viviennek, a TV2 hírigazgatójának. Idén egyébként összesen 54 cég 64 terméke, szolgáltatása érdemelte ki a 20. Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetést.

A TV2 közleménye ugyan nem említi, de mégiscsak érdekes lehet, hogy a Magyar Termék Nagydíj kiírói magáncégek, ám a díjat az állam támogatja. A pályázat kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, továbbá a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A pályázat szakmai támogatója ezenkívül a Közbeszerzési Hatóság, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

Kiss András szelfije Gönczi Gáborral, Marsi Anikóval és Szebeni Istvánnal. Fotó: facebook
Újabb kulcsfigura sokallt be a TV2 Tényeknél
Többeket sokkolt a tévénél, hogy Kiss András, a Tények társ-, illetve felelős szerkesztője is beadta ma a felmondását, pont amikor eddigi társszerkesztő társának, Tuka Nikolettának lejárt a felmondási ideje.

Kiemelt kép: Kökény-Szalai Vivien hírigazgató

Ajánlott videó

Olvasói sztorik