Miért kezdett el verekedni koncert közben a Jane’s Addiction énekese?

Perry Farrell felesége magyarázkodott a pénteki, botrányba fulladt koncerten történtek miatt.

Etty Lau Farrell, az énekes Perry Farrell felesége az Instagram-oldalán írta le, mi ütött a férjébe zenekara, a Jane’s Addiction pénteki koncertjén. Mi is megírtuk, hogy a nemrég újraalakult rockzenekar bostoni koncertjét verekedés miatt kellett félbeszakítani, miután Farrell lökdösni kezdte a szólógitárost, Dave Navarrót. Kiabált is vele, majd megütötte. A többiek, köztük Eric Avery basszusgitáros ezután léptek közbe. Farrellt lekísérték a színpadról, a többiek ezután elbúcsúztak a közönségtől.

Lau Farrell szerint férjét a turné kezdetétől zavarta, hogy nincs megfelelően beállítva a mikrofonja, túl hangosak a hangszerek, így túl kell erőltetnie a hangját. Amikor a bostoni koncerten a közönség soraiból is azt üvöltötték felé, hogy nem hallják őt, és túl hangosan játszanak, Farrellnél elpattant a cérna. Felesége szerint az énekes a koncert után is „begőzölt fenevadként” viselkedett, később pedig hosszan sírt a történtek miatt.

A zenekar szombaton elnézést kért a pénteki koncert közönségétől és általában véve a rajongóitól közösségi oldalain. Továbbá lemondták a következő, bridgeporti koncertjüket – írja a Variety. Október közepén viszont elvileg folytatódik a turnéjuk.