Kultúra

Ryan Gosling annyira utálja a La La Land egyik jelenetét, hogy inkább újra csinálná az egészet

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ryan Gosling éppen Emily Blunt oldalán látható a mozikban A kaszkadőr című közös filmjükben, melyben nem is olyan meglepő módon egy kaszkadőrt alakít. A színész most a Wall Street Journallel ült le beszélgetni a film apropóján, ahol elmesélte, hogy gyerekkora óta dolgozik együtt kaszkadőrökkel, akik szerinte nagyon kevés elismerést kapnak ezért a munkáért. Új filmjében néhány akciójelenetet be is vállalt ő maga, például az első jelenetben rögtön ledobták egy tizenkétemeletes épületről a forgatáson.

Arra a kérdésre, hogy melyik szerepét forgatná szívesen újra, szinte gondolkodás nélkül válaszolt: a La La Landet (Kaliforniai álom).

Van ugyanis egy jelenet a filmben, ami azóta is kísérti: az Emma Stone-al közös táncuk, ami később a film plakátja is lett.

A színész ugyanis itt látványosan furán tartja a kezét, elmondása szerint hiába kaptak világos utasításokat a koreográfusoktól, neki meggyőződése volt, hogy menőbben fog festeni, ha a bizarr pózban tartja a kezét.

A színész arról is mesélt a lapnak adott interjúban, hogy mostanában célzottan kerüli a pszichológiailag felkavaró filmekben való szereplést, mert most az első szempont számára a családja. Minden új projekttel kapcsolatos döntést először feleségével, Eva Mendes-zel beszél meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik