Kultúra

Annie Wersching: Kiefer Sutherland megható posztban búcsúzik a színésznőtől

OLIVER LANG / DDP / AFP
OLIVER LANG / DDP / AFP
Szereplőtársát az egyik legnagyszerűbb színésznek nevezte, akivel valaha dolgozott.

Sorra búcsúznak a kollégái Annie Werschingtől, aki 45 évesen halt meg rákban. Köztük van Kiefer Sutherland is, akivel a 24 című sorozatban dolgozott együtt a színésznő. Wersching Renee Walker FBI-ügynököt, aki fontos szerepet kapott a sorozat hetedik és nyolcadik évadában.

A világ ma veszített a fényéből. Annie Wersching volt az egyik legnagyszerűbb színész, akivel volt szerencsém együtt dolgozni, emellett a barátom. Megszakad a szívem a fiatal családért. Emlékezzünk rá olyan csodálatos emberként, mint amilyen volt

– írta Sutherland Twitteren. A sorozat egyik rendezője és producere, Jon Cassar ugyancsak megemlékezett a színésznőről, akit „csodaszép léleknek, barátnak, hihetetlen tehetségnek, valamint a legjobb anyának és feleségnek” nevezett.

Szintén Twitteren búcsúzott a színésznőtől a Naughty Dog videójátékokat fejlesztő cég, akikkel a The Last of Us című játék első részén dolgoztak együtt.  A játék egyik kreatív igazgatója és rendezője, Neil Druckmann „őrült barátjának” nevezte Werschinget, akinek segítségével álmodták meg a színésznő által alakított, és a játékban fontos szerepet játszót karaktert, Tesst.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik