Videó

„Most már azt mondom, villanyszerelő vagyok. Két hónapja még táncművész”

A 24.hu új videósorozatában, a Mielőtt végleg felnövünkben magyar fiatalok útkeresését mutatjuk be csütörtök esténként. A befejező részben szereplő Benjámin a táncba nőtt bele, de 24 évesen az átélhető örömöket keresve átnyergelt villanyszerelőnek. Miért tartja döntőnek az iskolai játékot és kiábrándítónak a háborút?

A Compact TV stábja által készített videósorozat hét szereplőn és történeten keresztül mutatja be, hogy hogyan látják a világot, a közéletet és a jövőt a mai huszonévesek, akik bár mind más háttérrel és életfelfogással rendelkeznek, sok szempontból nagyon hasonló kérdésekkel találják szembe magukat a felnőtté válás küszöbén.

Balogh Rita és Akar Péter rendezők egy éven át tartó kutatómunka során találták meg azokat a szereplőket, akiknek történetén keresztül betekintést nyújthatnak abba, hogyan gondolkodnak a mai fiatalok. A szereplők között volt a közegét a Fidelitasban megtaláló budapesti lány; csillogásra és hírnévre vágyó tini, aki a konteók és előítéletek világában keresi a maga igazságát; egy kis dunántúli faluból francia elitegyetemre készülő fiú, aki az egész családját megtanította az elfogadásra; a zenei karrierjén dolgozó, de elvágyó FőzeLAKE; huszonéves kutyakiképző, akit a transzgenerációs kérdések foglalkoztatnak; minden idejét vállalkozásának szentelő startupper és ebben a befejező részben Benjámin, a balett-táncosból lett villanyszerelő, akit az áramkörök jobban izgatnak a rivaldafénynél.

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik