Kultúra

Megvan, mikor kerül mozikba a Bad Boys 3

És az is véglegessé vált, kik rendezik Martin Lawrence és Will Smith harmadik akciómoziját.

Azt követően, hogy februárban lendületet vett az évek óta halogatott harmadik Bad Boys-mozi elkészítése, a Deadline szerinte a gyártó Sony Pictures Entertainment bejelentette, hogy a

Bad Boys For Life (Rosszfiúk egy életre) címmel készülő Bad Boys 3 két év múlva a Martin Luther King-napon: 2020. január 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

A stúdió azt is megerősítette, hogy az Image (2014), a Fekete (2015) és a Patser (2017) című filmeket is közösen jegyző Adil El Arbi Bilall Fallah rendezőpárost szerződtették a produkció levezénylésére.

El Arbi és Fallah azután kerültek a képbe, hogy az elmúlt években előbb az első két részt levezénylő Michael Bay, majd az ő pótlására leigazolt Joe Carnahan (Narkó, Füstölgő ászok) is kiszállt a projektből.

Bilall Fallah és Adil El Arbi rendezheti a Bad Boys 3-at. Fotó: Getty Images/Emma McIntyre

A harmadik résszel kapcsolatban az már korábban biztossá vált, hogy a két főhős: Marcus Burnett és Mike Lowrey nyomozók szerepeiben Martin Lawrence és Will Smith is vissza fog térni.

A Bad Boys For Life forgatókönyvén mostanáig a forgatókönyvíróként is ismert Carnahannel együtt már öten dolgoztak, a végleges változatot a filmiparban egyelőre ismeretlen Chris Bremner vetette papírra. A filmet már-már hagyományos módon Jerry Bruckheimer fogja producerálni.

A Sony legutóbb tavaly novemberre tűzte ki a bemutatót, azonban a forgatás (újabb) csúszása miatt abból természetesen nem lett semmi. Az (elvileg) immár végleges premierdátum értelmében a harmadik rész 25 évvel a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? és 17 évvel a Bad Boys 2 – Már megint a rosszfiúk után fog a mozikba kerülni. Az első két akciófilm együtt 314,7 millió dollárt hozott a Sony konyhájára.

Folytatást kap Will Smith tündéres-orkos zsarufilmje
A Netflix jelentette be, hogy készül az eddigi legdrágább saját gyártású filmjük második része.
Kiemelt kép: Sony Pictures Entertainment/Columbia Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik