Kultúra

Mégis elkészülhet a Bad Boys 3

Még idén elkezdenék forgatni, miután új rendezők vehetik kézbe az évek óta halogatott trilógiazáró leforgatását.

A Deadline számolt be róla, hogy újra lendületet vehet az évek óta rebesgetett (és halogatott) harmadik Bad Boys-mozi elkészítése, ugyanis a gyártó Sony Pictures Entertainment már közel áll ahhoz, hogy szerződtesse az akciófilm levezénylésére az Adil El Arbi Bilall Fallah rendezőpárost.

A stúdió hivatalosan még nem jelentette be, de amennyiben tényleg létrejön a megállapodás, úgy

már augusztusban elkezdhetik forgatni a továbbra is Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével tervezett produkciót, amelynek Bad Boys For Life lesz a címe.

A 2014-es Image és a 2015-ös Fekete című filmeket is közösen jegyző El Arbi és Fallah már a harmadik kiszemelt(ek) a Bad Boys 3 rendezésére, miután a múltban az első két részt elkészítő Michael Bay, majd az ő pótlására leigazolt Joe Carnahan is kiszállt a projektből.

A Bad Boys For Life forgatókönyvén mostanáig már öten dolgoztak, a jelen állás szerint végleges változatot bizonyos Chris Bremner jegyzi. A filmet már-már hagyományos módon Jerry Bruckheimer fogja producerálni és ugyan a Sony legutóbb idén novemberre tűzte ki a bemutatót, ahelyett legkorábban valamikor 2019 második felében kerülhet majd a mozikba.

Martin Lawrence: sanszos, hogy mégsem lesz Bad Boys 3
A színész egy interjúban beszélt a rajongók által régóta várt harmadik rész alakulásáról.
Kiemelt kép: Columbia Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik