Kultúra

Folytatást kap Will Smith tündéres-orkos zsarufilmje

A Netflix jelentette be, hogy készül az eddigi legdrágább saját gyártású filmjük második része.

Karácsony előtt került fel a Netflixre a streaming-szolgáltató tavalyi egyik legnagyobb dobásának szánt Bright című produkció, amelyről korábban a főszerepet játszó Will Smith is úgy fogalmazott, hogy

Olyan, mintha a Kiképzés találkozott volna A Gyűrűk Urával.

Smith nem volt véletlenül hasonlította a Kiképzéshez, miután az új produkciót a 2001-es filmet is jegyző David Ayer rendezte. A 90 millió dolláros költségvetésével a Netflix eddigi legdrágább filmjeként készült Brightot ugyan a kritikusok eléggé lehúzták, de a nézőknek bejön. méghozzá annyira, hogy

a Netflixen jelenleg is ez a legnézettebb film több, mint 190 országban.Vagyis a negatív kritikák dacára megéri a Netflixnek erőltetnie a fantasy + zsarufilm témát, ezért aztán a lent látható poénos ál-castingvideóval bejelentették, hogy jön a folytatás, azaz lesz Bright 2.

A Bright egy olyan párhuzamos dimenzióban játszódik, ahol a mesékből ismert mágikus teremtmények részei az emberek világának. Ennek köszönhetően fordulhat elő az is, hogy a Los Angeles-i rendőrség kötelékében egy ember, Scott Ward (Smith) és egy ork, Nick Jakoby (Joel Edgerton) társak lehetnek, még akkor is, ha igazából nem jönnek ki túl jól. A furcsának tűnő páros aztán egyik éjszakai műszakja során megment majd egy tünde lányt ( Noomi Rapace), akiről hamar kiderül, hogy olyan nagy hatalmú relikvia van a birtokában, amely rossz kezekbe jutva elpusztíthat mindent és mindenkit.

A Coming Soon értesülései szerint Bright 2-ről első körben annyi derült ki, hogy ezt is David Ayer rendezi és a főszerepekben várhatóan Smith és Edgerton is vissza fog térni.

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik