Kultúra

Csúszik a Bad Boys 3 bemutatója

A Sony bejelentette, hogy a rosszfiúk harmadik mozija mellett A Setét Torony adaptáció és az élőszereplős Barbie premierdátuma is módosul.

Közleményt adott ki a Sony Pictures Entertaiment, melynek értelmében három 2017-re tervezett produkciójuk premierjét is megváltoztatják. Ennek értelmében a Stephen King regényciklusát feldolgozó A Setét Torony mozifilm 2017. január 13-ról 2017. február 17-ére költözik, a Disney által indított élőszereplős hullámot meglovagoló Barbie-film 2017. április 21-ről 2017. május 12-re vándorol, míg az évek óta rebesgetett és immár valóban elkészülő Bad Boys 3 pedig 2017. június 2-án fog a mozikba kerülni, holott eredetileg azt tervezték bemutatni február 17-én. A variálás pontos okát nem közölte a stúdió.

Jó hír a Bad Boys széria rajongóinak, hogy a harmadik részben immár biztosan vissza fog térni Martin Lawrence, illetve jelenleg már nem sok választja el Will Smith-t sem attól, hogy megállapodjon a stúdióval. A hamarosan forgó produkciót a Füstölgő ászok és a Fehér pokol című filmeket is író és rendező Joe Carnahan fogja levezényelni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik