Kultúra

Az Aranyélet Jankája a szavazatainkat akarja

Miklósi Janka polgármester akar lenni, ehhez pedig kampány dukál. Ami egyébként minden csúsztatás mellett is tisztességesebb, mint bármelyik a valódi kampányból.

Amint arról elsőként mi számoltunk be, az Aranyélet harmadik évada az eddigieknél is erősebben ráfordul a közéleti vonalra.

Az Aranyélet nem tud olyat kitalálni, aminél ne lenne vadabb a valóság
Hiába kerülik a direkt áthallásokat, a valóság rendszeresen leköveti a sorozat legvadabb ötleteit is. Minden, amit egyelőre tudni lehet az Aranyélet új évadáról.

A Miklósi család politikai hátszéllel hajtott nagyvállalkozói hajója kifut, hogy egy Duna menti kistelepülésnek hozza el a szebb jövőt, éspedig azzal, hogy Janka elindul a falu, nevezett Szentvázsony polgármesteri címéért. Ebben nagypolitikai segítséget is kap egy államtitkártól, a kampányban pedig beveti a családja tagjait, a falusi kislány és gondos háziasszony imidzset, az aggodalmas tekintetet, és úgy általában mindent, amit Ónodi Eszter színészi tárháza csak kínálni tud.

Fotó: Nagy-Weiner Attila

Ilyen formán Miklósi Janka, bár ordít róla, hogy hazudik, mint a vízfolyás, még így is szimpatikusabb, mint a valódi világban célegyenesbe fordult, minden eddiginél hányingerkeltőbb választási kampányának bármelyik valódi szereplője. A választási kampányoldal egy csoda, de a legjobb a kampányvideó, melyben az Aranyélet harmadik évadában fontos szerepet betöltő nagyberuházásról is megtudhatunk ezt-azt. Szavazzon Ön is Miklósi Jankára – nem most vasárnap, hanem ősszel, amikor az Aranyélet végre visszatér.

Kiemelt kép: HBO / Sághy Tímea

Ajánlott videó

Olvasói sztorik