Kultúra

A Hangya ismét óriásira nő az új Marvel-mozi magyar előzetesében

De nemcsak ő, hanem egy PEZ-adagoló is gigantikussá válik A Hangya és a Darázs trailerében, melynek itt a szinkronizált változata.

Miközben a Marvel-rajongók világszerte a Fekete Párducot és a Bosszúállók: Végtelen háborút várják, a szuperhősmozis stúdió nemrégiben az első előzetessel emlékeztette őket arra, hogy idén bizony még egy harmadik produkciójuk: A Hangya 2 A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp) is érkezik a mozikba.

A 2015-ös A Hangya folytatásának fő különlegessége és újdonsága egyértelműen az lesz, hogy a mozivásznakon is megismerteti a világgal a Marvel képregények egyik népszerű női hősét: a Darazsat, akivé az Evangeline Lilly által már az első filmben is megformált Hope van Dyne fog átlényegülni. Mellette és a továbbra is Paul Rudd által alakított Scott Lang mellett Dr. Hank Pym szerepében Michael Douglas és a lökött Luisként Michael Peña is visszatér az akciódúsnak és mókásnak ígérkező sequelben.

A három éve A Hangyát is levezénylő Peyton Reed rendezésében közelgő A Hangya és a Darázs egy hónappal az amerikai bemutató után: augusztus 9-én fog a megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik