Kultúra

Alakul a Fekete Özvegy-mozi: megvan, ki írja a forgatókönyvet

Úgy tűnik, a Marvel zöld utat adott a Scarlett Johansson által megformált hősnő önálló filmjének.

A Variety számolt be róla, hogy miután évek óta téma és rajongók milliói szeretnék, hogy egyszer elkészüljön, a Marvel stúdió végre lépett a Fekete Özvegy-film (Black Widow) ügyében és szerződtették Jac Schaeffert (Szerelemóra, Olaf karácsonyi kalandja), hogy kezdje el kidolgozni a forgatókönyvet.

Ezzel együtt a produkció előkészítése még gyerekcipőben jár és mindössze annyi biztos, hogy ha elkezdik forgatni, Natasha Romanoff/Fekete Özvegy szerepét ismét Scarlett Johansson fogja benne alakítani.

Tekintve, hogy Schaeffer még csak mostanság kezdi el írni a forgatókönyvet, feltehetően már 2019-et fogunk írni, mire beindul a forgatás, azaz bőven a Fekete Özvegy előtt fog mozikba kerülni a Marvel első női szuperhősfilmje: a Captain Marvel, amely az Oscar-díjas Brie Larson címszereplésével készül. Ez már csak azért is ironikus, mert míg Larson azzal és a Bosszúállók 4-gyel együtt kétszer fogja megformálni karakterét, addig Johansson a Fekete Özvegyben immár nyolcadszor bújik majd Romanoff bőrébe.

Végre nem mellekkel akarnak eladni egy szuperhősnőt
A Brie Larson által alakított Captain Marvel egy új utat képvisel a Marvel filmes univerzumában.
Kiemelt kép: Marvel Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik