Kultúra

Itt az első kép Brie Larsonról a Marvel új szuperhőseként

A Captain Marvel forgatásáról érkezett kép máris jelmezben leplezi le az Oscar-díjas színésznőt.

Miközben a Marvel-rajongók világszerte a Fekete Párducot és a Bosszúállók: Végtelen háborút várják, a szuperhősmozis stúdió már szépen csendben elkezdte forgatni a 2019 egyik nagy dobásának szánt Captain Marvel-mozit, amely az Oscar-díjas Brie Larson főszereplésével készül.

Nem kellett sokat várni és a munkálatokról már meg is jelent az első kép, amely leleplezi, miként fog festeni a színésznő Marvel Kapitányként. További forgatási fotók a Page Six oldalán láthatóak.

Az Anna BodenRyan Fleck páros rendezésében készülő Captain Marvel dióhéjban arról fog szólni, hogy a vadászrepülőgép-pilóta Carol Danvers (Larson) egy baleset során kapcsolatba kerül egy rejtélyes földönkívülivel, amelytől egészen rendkívüli képességekre tesz szert.

Az első ránézésre a Power Rangerst idéző hacukát viselő Larson mellett a Dr. Walter Lawson/Mar-Vell karakterét játszó Jude Law, a Nick Furyként visszatérő Samuel L. Jackson, a film negatív hősét megformáló Ben Mendelsohn és a sorozatokból ismert DeWanda Wise alkotja a szereplőgárdát.

A Captain Marvel 2019. március 8-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Végre nem mellekkel akarnak eladni egy szuperhősnőt
A Brie Larson által alakított Captain Marvel egy új utat képvisel a Marvel filmes univerzumában.
Kiemelt kép: Getty Images for Turner/Christopher Polk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik