Kultúra

Magyarul is megjelenik a nagy port kavaró Trump-könyv

Idehaza tavasszal fog boltokba kerülni a Fire and Fury, amelyet már online elő lehet rendelni.

Az Egyesült Államokban egy héttel ezelőtt került a boltokba Michael Wolff újságíró Fire and Fury című könyve, amelyben részletesen bemutatja Donald Trump elnökségét. A kötet 200 interjú alapján íródott, melyeket az újságíró 18 hónap alatt készített a Fehér Házban az elnöki stáb magas rangú tagjaival.

Trump minden követ megmozgatott, hogy megakadályozza a Fire and Fury kiadását, azonban ez nem sikerült és a kiadvány egy csapásra az USA legkeresettebb könyvévé vált. Néhány hónap múlva pedig a magyar olvasók is kézbe vehetik majd, ugyanis az Atheneum kiadó jóvoltából idehaza is boltokba kerül.

A magyarul a Tűz és düh – Trump a Fehér Házban című könyv március 29-én fog megjelenni.

A könyv Donald Trump elnökségének viharos, vérlázító és filmszerűen fordulatos első kilenc hónapjáról szól. Wolffnak hála rendkívüli bepillantást kaphatunk a Trump-adminisztráció fondorlatos belső játszmáiba és megérthetjük, hogyan kerülhetett pozícióba és törhet egyre magasabbra ez a rapszodikus és zabolátlan természetű ember. A Tűz és düh a megjelenés napján bombaként robbant az Egyesült Államokban, hisz a sikerkönyves szerző legújabb bestsellerében megannyi új tényt és összefüggést tár fel, amelyek más megvilágításba helyezik az Ovális Irodában kialakult káoszt.

A Tűz és düh már előrendelhető a Libri weboldalán és más online könyváruházakban.

Gyerekes, tájékozatlan, akaratos – így beszélnek Trumpról a stábtagok
Egy január elején megjelenő könyv talán még az eddigieknél is kedvezőtlenebb színben tünteti fel Donald Trump amerikai elnököt.
Kiemelt kép: Europress/Anadolu Agency/Yasin Ozturk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik