Kultúra

Tom Hardy önmagával viaskodik a Venom-mozi forgatásán

A testét elfoglaló földönkívüli lény ellen küzd a színész a sci-fi horror forgatásáról érkezett első videóban.

A produkció tavaszi bejelentését követően a Sony nemrég elkezdte forgatni a Pókember nemeziseként ismert Venomról szóló sci-fi horrort, amely a tavaly Oscarra is jelölt Tom Hardy főszereplésével készül.

Az Atlantában zajló munkálatokról már októberben érkezett első kép után a napokban felkerült a világhálóra az első videó is, amelyen Hardy tűnik fel az egyik jelenet felvétele közben. A Coming Soon szerint azt láthatjuk, amint a 40 éves színész a főhős Eddie Brockként éppen a teste fölött az irányítást átvenni igyekvő földönkívüli szimbiótával viaskodik, ezért viselkedik olyan komikusan furcsán.

A jövő ősszel mozikba kerülő Venom a Marvel képregényeinek lapjain 1988-ban bemutatkozott Venom érdekessége abban rejlik, hogy habár eredetileg a (Pókemberként elhíresült Peter Parkerhez hasonlóan) fotóriporter Eddie Brockot megfertőzve öltött testet, miután egy földönkívüli entitásról van szó, gyakorlatilag bárkiből életre kelhet, akivel csak érintkezik. Részben ebből is következik az, hogy az eredetileg abszolút negatív figuraként ismertté vált Venom az évtizedek során olyasforma antihőssé avanzsált, mint az ugyancsak a Marvel univerzumot erősítő és tavaly szintén saját filmet kapó Deadpool.

A Ruben Fleischer rendezésében készülő Venom már a második olyan produkció lesz, amelyben a nagyvásznon láthatjuk majd a karaktert, miután a 2007-es Pókember 3-ban már feltűnt Pókember egyik ellenfeleként. Abban a filmben Topher Grace alakította a szimbióta hatalmába kerülő Eddie Brockot.

A Hardy mellett Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed és Michelle Lee alkotta szereplőgárdával készülő Venom 2018. október 5-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Pókembert teljesen kihagyják a Venom-filmből
A Marvel elnöke pontot tett a találgatások végére.
Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/Samir Hussein

Ajánlott videó

Olvasói sztorik