Kultúra

Animációs filmen elevenedik meg először a színes bőrű Pókember

Jön a Spider-Man: Into the Spider-verse, amelyben már nem Peter Parker lesz a falmászó szuperhős. Trailer.

Miközben megegyezett a Marvellel és „kölcsönadta” Peter Parker karakterét az univerzumépítő stúdió élőszereplős filmjeihez, a Sony Pictures Entertainment továbbra is igyekszik kihasználni, hogy a birtokában vannak az emblematikus hős filmes jogai, ezért aztán a hamarosan forgó Venom-mozi mellett készül a Spider-Man: Into the Spider-Verse című animációs mozi, amelynek kijött az első teaser trailere.

A Peter Parker pókembereskedése után játszódó történetben egy színes bőrű srác, Miles Morales karaktere veszi át a stafétát Pókemberként, miután őt is megcsípi egy Norman Osborn-féle genetikailag módosított pók. A Sony filmjének érdekessége azonban nem kizárólag a Marvel képregények lapjain 2011-ben bemutatkozott Morales lesz, hanem az a koncepció, miszerint ebben a produkció címében is megénekelt „pókverzumos” jövőben már nem is csupán egy Pókember fog hősködni New York utcáin.

A Jump Street-mozikkal és A Lego-kalanddal befutott Phil Lord és Christopher Miller forgatókönyvéből és produceri bábáskodásával készülő Into the Spider-Verse 2018. decemberében fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik