Kultúra

Tom Hardy főszereplésével készül a Venom-film

Nem vicc: a Sony jelentette be, hogy leigazolták a színészt, akiről már egy venomos fotót is közzétettek a Twitteren.

Már évek óta rebesgették, mígnem aztán márciusban hivatalosan is bejelentette a Sony Pictures stúdió, hogy önálló filmet forgatnak a Pókember-képregények egyik emblematikus negatív hőséről: Venomról.

Két hónapja még nem lehetett tudni, hogy ki fogja játszani a Pókarc nemeziseként ismertté vált figurát a produkcióban, mire most a Sony a lenti Twitter-poszttal leleplezte, hogy a tavaly Oscarra is jelölt Tom Hardyt sikerült megnyerniük a szerepre.

Ez még nem minden, ugyanis Hardy leigazolása mellett a stúdió azt is felfedte, hogy

a Venom-filmet a Zombieland, a 30 perc vagy annyi se és a Gengszterosztag rendezője: Ruben Fleischer fogja levezényelni.Az egyelőre szimplán csak Venom munkacímű produkció a Marvel képregényeinek lapjain 1988-ban bemutatkozott karaktert fogja a középpontba állítani. Venom érdekessége abban rejlik, hogy habár eredetileg egy Eddie Brock nevű újságírót “megfertőzve” öltött testet, miután egy földönkívüli szimbiótáról van szó, gyakorlatilag bárkiből életre kelhet, akivel csak érintkezik. Részben ebből is következik az, hogy az eredetileg abszolút negatív figuraként ismertté vált Venom az évtizedek során olyasforma antihőssé avanzsált, mint az ugyancsak a Marvel univerzumot erősítő és tavaly szintén saját filmet kapó Deadpool.

A hamarosan forgó Venom már a második olyan produkció lesz, amelyben a nagyvásznon láthatjuk majd a karaktert, miután a 2007-ben csúnyán megbukott Pókember 3-ban már feltűnt Pókember egyik ellenfeleként. Abban a filmben Topher Grace alakította a szimbióta hatalmába kerülő Eddie Brockot.

A Venom sztoriját Scott Rosenberg és Jeff Pinkner írja és a filmet 2018. október 5-én fogják bemutatni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik