Kultúra

Tom Hardy már a Venom-mozin dolgozik, itt az első kép

Megkezdődött a produkció kidolgozása, melyben a főszerepet játszó színész is részt vesz.

Még a tavasszal robbant a bombahír, hogy a Sony Pictures stúdió megcsinálja az évek óta rebesgetett Venom-filmet, ráadásul a tavaly Oscarra is jelölt Tom Hardyt sikerült megnyerniük a főszerepre.

Azóta nem derült ki sok minden a a Pókember-képregények egyik emblematikus negatív hőse köré épülő filmről, mígnem most a Deadline felfedezte, hogy a film saját Twitter-profilt kapott és azon meg is jelent egy fotó, rajta két másik alakkal együtt Hardyval. A kísérőszöveg szerint a produkció első napján készült a felvétel, amely ezek szerint ma van, azaz hivatalosan is kezdetét vette a Venom-mozi kidolgozása.

Az egyelőre szimplán csak Venom munkacímű produkció a Marvel képregényeinek lapjain 1988-ban bemutatkozott karaktert fogja a középpontba állítani. Venom érdekessége abban rejlik, hogy habár eredetileg egy Eddie Brock nevű újságírót “megfertőzve” öltött testet, miután egy földönkívüli szimbiótáról van szó, gyakorlatilag bárkiből életre kelhet, akivel csak érintkezik. Részben ebből is következik az, hogy az eredetileg abszolút negatív figuraként ismertté vált Venom az évtizedek során olyasforma antihőssé avanzsált, mint az ugyancsak a Marvel univerzumot erősítő és tavaly szintén saját filmet kapó Deadpool.

A Zombieland, a 30 perc vagy annyi se és a Gengszterosztag című filmeket is jegyző Ruben Fleischer rendezésében készülő Venom már a második olyan produkció lesz, amelyben a nagyvásznon láthatjuk majd a karaktert, miután a 2007-ben csúnyán megbukott Pókember 3-ban már feltűnt Pókember egyik ellenfeleként. Abban a filmben Topher Grace alakította a szimbióta hatalmába kerülő Eddie Brockot.

A Venom sztoriját Scott Rosenberg és Jeff Pinkner írja és a filmet 2018. október 5-én fogják bemutatni.

Kiemelt kép: Sony Pictures Entertainment/Screen Rant

Ajánlott videó

Olvasói sztorik