Kultúra

Márciusban érkezik az AMC Budapesten forgatott horrorsorozata

És már itt is az első ízelítő a Dan Simmons regényéből Ridley Scott produceri bábáskodásával készülő szériából.

Március 29-én este 10 órakor startol az AMC műsorán a csatorna The Terror című új thriller- és horrorsorozata, amely kapásból dupla résszel fog debütálni a csatorna műsorán.

Tavaly indult a Dan Simmons 2007-es regényét feldolgozó sorozat budapesti forgatása, melynek történetében a Brit Királyi Haditengerészet flottája az északnyugati átjáró felfedezésére indul. Csakhogy utóbb az expedíció rémálommá válik, a legénység átfagy, a készletek kifogynak, és a viszontagságos helyzetben már nem csak az elemekkel, de egymással is harcba szállnak az életben maradásért.

A tízrészes sorozatban olyan színészek játszanak, mint Jared Harris (The Crown, Mad Men) Francis Crozier kapitány szerepében, Tobias Menzies (Outlander) mint James Fitzjames kapitány, Ciarán Hinds (München, Trónok harca) John Franklinként, Paul Ready (Cuffs) pedig Dr. Henry Goodsirként mutatkozik be. Adam Nagaitis (Szüfrazsett) Cornelius Hickeyt, Nive Nielsen (Az új világ) Lady Silencet, Ian Hart (Kalandok Sohaországban) Thomas Blankyt, míg Trystan Gravelle (Mr. Selfridge) Henry Collinst alakítja.

A sorozatot Ridley Scott produkciós cége, a Scott Free, továbbá az Emjag Productions és az Entertainment 360 gyártotta az AMC Studiosszal közösen. A thriller executive producerei Ridley Scott mellett Soo Hugh, David Kajganich, David W. Zucker, Alexandra Milchan és Scott Lambert.

Kiemelt kép: AMC Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik