Kultúra

Közös epizódot kap a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead

A zombidrámák egyik producere jelentette be, hogy megcsinálják a crossovert.

A New York-i Comic-Conon jelentette be az AMC, hogy megvalósul a zombidrámák rajongóinak álma és

egy közös epizód erejéig keresztezik az immár kultikus The Walking Deadet és a két éve indult kistestvérét, a Fear the Walking Deadet.

Két Walking Dead-sorozat van. Nem mondom meg, hogy melyik, de az egyik sorozat egyik szereplője találkozni fog a szereplőkkel a másik sorozatból, amelyikről szintén nem mondom meg, hogy melyik.

— titokzatoskodott a szériák kreátora, Robert Kirkman.

A nagy hírt az AMC hivatalos Twitterén is megerősítették az alábbi vagány poszttal:

Egyelőre az AMC sem árult el részleteket a crossoverről, mindenesetre az Entertainment Weekly úgy értesült, hogy a különleges epizód várhatóan jövőre készül el és érkezik majd a tévéképernyőkre.

Mint ismert a Fear the Walking Dead jelenleg is műsoron van és a vasárnap véget érő harmadik évadát követően már biztosan jön a negyedik is, míg a 2010 óta futó The Walking Dead-nek immár a nyolcadik évada fog elstartolni két hét múlva, október 23-án. A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is 16 epizódból fog állni a TWD új évada, amely két részletben kerül majd a tévéképernyőkre: az első nyolc epizód október 23-tól, míg a következő nyolc pedig a hagyományos téli szünet után, 2018 februárjától lesz látható.

Itt egy rakás vadiúj kép a The Walking Dead 8. évadából
Rick csapata és az új szövetségeseik mellett Neganék is előkerülnek a felvételeken, amelyeken mindenki nagyon kemény.
Kiemelt kép:  AMC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik