Nagyvilág

Donald Trump: Rohadjanak meg mind a pokolban, boldog karácsonyt!

Brendan Smialowski / AFP
Brendan Smialowski / AFP

Ellenfeleinek küldött csípős hangú üzenetet karácsony alkalmával Donald Trump. A visszatérésére készülő exelnök a Truth Social nevű közösségi oldalán tette közzé karácsony üdvözletét, melyben pokolra küldi Joe Biden elnököt a woke hadsereggel együtt.

„Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, köztük a korrupt Joe Biden egyetlen reményének, az elmeháborodott Jack Smithnek” – üzente az amerikai különleges ügyésznek, aki azt vizsgálja, Trump milyen szerepet játszott a 2021. januári, Capitolium elleni ostromban, illetve hogy milyen körülmények között kerültek fehér házi, részben titkos iratok a volt elnök Mar-a-Lago nevű birtokára.

Trump a világ vezetőinek is boldog karácsonyt kívánt, akik között, mint írta, vannak jók és rosszak, de egyikük sem olyan „gonosz és beteg”, mint az Egyesült Államokat irányító „gengszterek”, akik többi között az orosz-ukrán háborúval, az izraeli-iráni konfliktussal, a „zöld átmenetnek nevezett átveréssel”, magas adókkal, inflációval, a „woke hadsereggel” próbálják elpusztítani ezt a „valaha nagyszerű” országot.

Rohadjanak meg mind a pokolban, még egyszer boldog karácsonyt!

– zárta gondolatait.

A 91 büntetőeljárással küzdő Trumpot, aki jelenleg a republikánus előválasztás éllovasa, decemberben Colorado állam legfelsőbb bírósága elnökségre alkalmatlannak minősítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik