Nagyvilág

Hátborzongató módon élte túl a texasi lövöldözést egy 11 éves kislány

A texasi iskolai lövöldözés egyik túlélője a CNN-nek számolt be arról, hogyan élte túl a 19 gyerek és 2 felnőtt életét követelő mészárlást. A 11 éves Miah Cerillo attól tartott, hogy a lövöldöző visszamegy majd érte a tanterembe, úgyhogy egyik barátja vérével kente be a testét és halottnak tettette magát.

A kislány elmondta, az osztálya éppen a Lilo és Stitch című mesefilmet nézte, amikor a teremben lévő tanárokat értesítették arról, hogy egy fegyveres van az épületben.

Miah Cerillo szerint a lövöldöző ránézett egyik tanárára, jó éjszakát kívánt neki, majd lelőtte. A támadó a kislány tanárait és több barátját is lelőtte, őt csak a vállán és a fején találták el tölténymaradványok.

Amíg a fegyveres átment egy másik terembe, a kislány elvette egyik elhunyt tanára telefonját, hogy értesítse a rendőrséget. Közben rettegett attól, hogy a lövöldöző visszatér majd a terembe, és megöli őt, illetve néhány még életben maradt osztálytársát, úgyhogy egy már elhunyt osztálytársa véréből kent magára, majd halottnak tettette magát.

A kislány édesanyja arról számolt be, hogy lányát súlyosan traumatizálták a történtek, és közösségi adománygyűjtést indított a lány terápiájára.

A 18 éves Salvador Ramosként azonosított elkövető tizenkilenc diákot és két tanárt mészárolt le ámokfutása során. Az iskolába egy hátsó bejáraton keresztül jutott harci felszereléssel, egy AR-15-ös jellegű puskával felfegyverkezve. Ramos ezt követően elbarikádozta magát egy negyedik osztályos tanteremben, ahol tüzet nyitott a diákokra és tanárokra, mielőtt a rendőrség végzett volna vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik