Nagyvilág

Játékláncfűrészt rendelt a gyerekének az Amazonon, de igazi láncfűrészt kapott helyette

Van, hogy elnéznek egy-egy online rendelést, de hogy ennyire?

Valószínűleg sokaknak lehetett már része abban a kellemetlen élményben, amikor egy online rendelés kézhezvétele után a csomagot kibontva nem az van a dobozban, ami a rendelésben szerepelt.

Hasonlóan járt nemrégiben a Jon Ironmonger,  a BBC egyik riportere, aki Twitteren osztotta meg a saját történetét arról, hogy a gyerekének rendelt egy gyerekeknek szánt, mégis realisztikus játékláncfűrészt, de egy igazi láncfűrészt kapott helyette.

Az indy100 által bemutatott bejegyzés így hangzik magyarul:

Kedves gesztus az Amazon részéről, hogy a négyéves gyermekemnek egy TÉNYLEGES LÁNCFŰRÉSZT küldött a kért játék helyett.

Persze a doboz kibontását a riporter nem bízta a gyerekére, így nem is lett nagy baj az Amazon raktárában elkövetett hibából, csak nagy nevetés.

A döbbenettől a láncukat is ledobó Twitter-felhasználók így reagáltak az Amazon hibájára:

„Rákerestem a Stihl gyermekláncfűrészre, és ezt a képet kaptam, biztosan azt gondolnád, hogy valaki a súlykülönbséget is érezte, (az igazi nehezebb)” – írta az egyik egy gyerekláncfűrész hirdetéséről készült képernyőfotóval megspékelve.

„Nem kellene nevetnem, de nehéz nem nevetni. A játék egy HATALMAS csalódás lesz, miután majdnem megvolt az igazi” – viccelődött egy másik felhasználó, de volt olyan is, aki inkább kioktatta a riportert, hogy amit kapott, valójában nem is láncfűrész:

„Először is, ez nem egy láncfűrész. Ez egy bozótvágó, és úgy tűnik, hogy a játék árának körülbelül háromszorosáért árulják” – tweetelte a szőrszálhasogató felhasználó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik