Nagyvilág

Megszólalt Borkaiék orgiájának egyik női résztvevője

A 444 szúrta ki, hogy egy szerb bulvárlap, a Kurir közölt egy cikket vasárnap este Borkai Zsolt győri polgármester szexbotrányáról. A lap azt állítja, megtalálták az egyik nőt, aki részt vett az orgián, az illető pedig nyilatkozott is.

A Kurir szerint Borkai tavaly júniusban szállt hajóra Dubrovniknál, ami azért érdekes, mert míg a képeket és videókat nyilvánosságra hozó blog azt állította, az esemény pünkösdkor volt, a győri polgármester azt mondta, évekkel ezelőtti felvételekről van szó.

Az orgia egyik női résztvevője azt mondta, a fedélzeten összesen hat nő tartózkodott, köztük három horvát, akik közül az egyik egy ismert horvát modell, Iva Grguric. 

A nő elmondása szerint ő küldött üzenetet a többieknek, a lányok pedig már Dubrovnikban voltak, ő az ismert horvát modellel később érkezett Zágrábból. Másnap mentek fel a fedélzetre, ahol „gazdag emberek” fogadták őket.

Elmondása szerint nem tudták, hogy politikusokról van szó, a bulit szervező nő annyit mondott nekik, hogy magyar üzletemberek lesznek jelen. „Szex volt”, mondta az orgia egyik szereplője, aki szerint Iva Grguric tovább maradt, ő másnap visszatért Zágrábba.

A lapnak nyilatkozó nő szerint az este főszereplője az ismert horvát modell volt, aki tovább maradt a jachton, mint a többiek, és extra juttatást is kapott a vendégek szexuális kívánságainak teljesítéséért.

Frissítünk!

Grguric stábjának egyik tagja az ATV-nek tagadta, hogy a modell ott lett volna a hajón.

Győri királyfiból erkölcsi és politikai koldus: Borkai útja a lakótelepről az aranyon át a biztos bukásig
Ha győz is a vasárnapi választáson, heteken belül le kell mondania Borkai Zsoltnak, ezt várják tőle a Fidesz vezetői. Portré az olimpiai bajnok polgármesterről, akinek a vesztét a mögötte álló üzleti kör okozhatta.

Mindeközben a Magyar Nemzet hétfőn megszellőztette, hogy Borkai Zsolt kedden délelőtt 11-kor tartott sajtótájékoztatóján bejelenti, kilép a Fideszből. Hollik István kormányszóvivő pedig arról beszélt, hogy Borkai ettől függetlenül Győr polgármestere marad.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik