Közélet

Szex közben készült kép a jachton, amin Borkai Zsolt nőket ölelgetett

A héten az impresszum nélkül működő, az Ördög ügyvédje nevű blogon jelentek meg olyan képek Borkai Zsoltról, amelyeken Győr fideszes polgármestere egy jachton nőket ölelget. A felvételeken szerepel egy hozzá közel álló ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán is. Rákosfalvy neve onnan lehet ismerős, hogy Győr és Pécs után Miskolcon is ő nyerte el a kaszinókoncessziót.

A blog meg nem nevezett szerzője szerint a nők prostituáltak, emellett kábítószer-fogyasztással és korrupcióval is vádolja Borkait, de ezekre egyelőre semmiféle bizonyítékot nem prezentált, ellenben további részleteket ígért.

A Magyar Olimpiai Bizottság korábbi elnöke közleményben reagált:

A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet.

Szombaton újabb, a korábbiaknál intimebb képet publikáltak a blogon. A felvételen a szereplők aktus közben, hátulról láthatóak, így személyazonosságuk nem egyértelműen beazonosítható. A blog ismeretlen szerzője a bejegyzésben mindössze annyit ír, „azon gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább 15 millió forintos bulikra rendszeresen. És miért nem tett ellenem feljelentést?”

A szerző újabb részleteket ígér, ismét kábítószereket emlegetve. Korábban kerestük Borkai Zsoltot, de nem értük el.

Kiemeelt kép: MTI/Soós Lajos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik