Nagyvilág

Agyonverték a börtönben a gyerekmolesztálás miatt elítélt pedofilt

Még egy hete sem volt a kaliforniai börtönben, amikor egy rabtársa rátámadt.

A fejére mért ütések miatt halt meg egy gyerekmolesztálás miatt gyakorlatilag életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt 66 éves férfi egy kaliforniai börtönben, ahol egyik rabtársa támadt rá – közölték csütörtökön a helyi hatóságok.

 Agustin Durant július 7-én kezdte el verni a rablás miatt elítélt 19 éves Andres Ayon, aki egészen addig ütötte a pedofil férfit, amíg a börtönőrök könnygázgránátot nem dobtak rá.

Már nagyon várják a börtönben a rabok a pedofil gyerekgyilkost
Az egyik leghíresebb brit bűnözőről készült fényképek már terjednek az elítéltek között.

Durant mentőhelikopterrel szállították kórházba a Wasco állami börtönből, míg a könnyebb sérüléseket szenvedett Ayont bilincsbe verték, és egy cellába vitték. Duran másnap délután halt bele sérüléseibe.

Ayon június 22-én érkezett meg a börtönbe, hogy letöltse rablás, valamint halálos fegyver használata miatt kapott hatéves büntetését. Durant július 2-án szállították a börtönbe, miután elítélték egy 14 év alatt gyerek szexuális molesztálása miatt. A férfit 55 évtől életfogytig tartó börtönbüntetést ítélték.

Bűnözők, akik a börtönt is vállalták, hogy rácsok mögé juttassanak egy pedofilt
Betörők, rablók és tolvajok, akik betörtek, raboltak és loptak, de ezt mégis megbocsájtjuk nekik. Mert áldozataik még rosszabbak voltak.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik