Nagyvilág

Megölte anyját és húgát, majd rájött, gyilkolni szörnyű

Jake Evans (jake evans,)
Jake Evans (jake evans,)

A 17 éves fiatal azt hitte, embert ölni olyan lesz, mint egy horrorfilmben. Könnyű és megbánás nélküli. Későn jött rá, hogy rosszul gondolta. Feladta magát.

A tinédzser még 2012 októberében ölte meg anyját és húgát a texasi Aledóban, de a helyi rendőrségnek adott vallomását csak januárban szerezte meg az amerikai sajtó. Abban a 17 éves fiú elmondta: tovább akart gyilkolni, de emberölési sorozatának egy nem várt érzés vetett véget. A megbánás és az elborzadás – jelentette a CBS.

Mint azt a Jake Evans nevű fiú a rendőröknek elmondta, azt hitte, olyan könnyen megy majd neki a gyilkolás, mint egy horrorfilm gyilkosának, és azt tervezte, hogy miután megölte anyját és testvérét, nagyszüleivel, valamint két nővérével is végez majd. Apja az eset idején nem volt a városban, egyébként valószínűleg ő is a célpontjai között lett volna.

A tinédzser nagyapja 22-es kaliberű revolverét használta a gyilkosságokhoz. Elmondása szerint azért választott lőfegyvert, mert azt gondolta, azzal gyorsan és fájdalommentesen tudja majd véghezvinni a gyilkosságokat. Azonban nem így lett. Míg a filmekben egy lövés elég, a valóság más volt. 48 éves anyját és 15 éves húgát is többször meg kellett lőnie, mire meghaltak. Elmondása szerint különösen megrázták húga sikoltozásai.

Jake Evans végül olyan szörnyűnek találta a gyilkolást, hogy magára hívta a rendőrséget. A segélyhívónak elmondta: „Azt hittem gyors lesz, de minden rosszul sült el,” És közölte, hogy már utálja a fegyvereket és a gyilkolás érzését. A fiú hozzátette, hogy attól tart, rémálmai lesznek. Későbbi vallomásban elmondta: többet nem lenne képes gyilkolni.

A fiú végül teljesen együttműködött az elfogására érkezett rendőrökkel, és emberölés vádjával kell majd bíróság elé állnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik