Nagyvilág

Újabb bombagyáros, százéves eső, jövedelmező királyi esküvő [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hir24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Magyarország viheti be Kínát Közép-Európába. A Jamestown Alapítvány szerint Peking közeledését úgy is lehet értékelni, hogy Kína politikai támogatást akar vásárolni.
Bővebben…

Jövőre kezdődhet csak a norvég rém pere. A tetteit beismerő Anders Behring Breiviknek a tárgyalása nem kezdődhet meg 2012 előtt – közölte csütörtökön a királyi ügyész.
Bővebben…

Sokat kaszált a királyi család Vilmos esküvőjén. A Buckingham-palotát tavaly nyáron 413 ezren keresték fel, ennél magasabb csak 1994-ben volt a vendégek száma.
Bővebben…

Nyár elején olvadt el teljesen a Szlovákiában valaha volt leghatalmasabb lavina, amely 2009 márciusában zúdult le a Tátra nyugati részén.
Bővebben…

Pánikbetegek lepték el a német kórházakat. A statisztikák szerint az elmúlt évben 1000 német biztosított közül 8,5 fő kapott kórházi kezelést lelki betegsége miatt.
Bővebben…

Újabb bombagyárost vettek őrizetbe Lengyelországban. A férfi, a norvég merénylőhöz hasonlóan, műtrágyából készített robbanószerkezeteket.
Bővebben…

Százéves eső pusztít. Több mint ötven ember életét követelték Szöul környékén a heves esőzéseket követő földcsuszamlások és áradások.
Bővebben…

Az összeomlás szélén áll az al-Kaida. A terrorszervezet annyira meggyengült, hogy viszonylag kevés támadással is meg lehetne semmisíteni.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik