Videó

Most egy kicsit lebegek csomagszállítóként: új videósorozat huszonévesekről

A 24.hu új videósorozatában, a Mielőtt végleg felnövünkben magyar fiatalok útkeresését mutatjuk be csütörtök esténként. Amikor nem túl monoton hozzá a munka, FőzeLAKE zenéket ír: klipet is nyert az egyikkel, de áttörés még nem lett belőle. Politikai változást nem vár, Amszterdammal szemez.

A Compact TV stábja által készített videósorozat hét szereplőn és történeten keresztül mutatja be, hogy hogyan látják a világot, a közéletet és a jövőt a mai huszonévesek, akik bár mind más háttérrel és életfelfogással rendelkeznek, sok szempontból nagyon hasonló kérdésekkel találják szembe magukat a felnőtté válás küszöbén.

A szereplők között lesz csillogásra és hírnévre vágyó tini, aki a konteók és előítéletek világában keresi a maga igazságát; egy kis dunántúli faluból francia elitegyetemre készülő fiú, aki az egész családját megtanította az elfogadásra; egy lány, aki a Fidelitasba való belépéssel találta meg azokat, akik igazán megértik; huszonéves kutyakiképző, akit a transzgenerációs kérdések foglalkoztatnak; minden idejét vállalkozásának szentelő startupper és balett táncosból lett villanyszerelő akit az áramkörök jobban izgatnak mint a rivaldafény.

Az első szereplő pedig FőzeLAKE, akinek álma, hogy beindítsa zenei karrierjét. Bár egy dalát beválogatták egy rangos elektronikus zenei válogatásba, ez nem hozott áttörést, így csomagszállítóként dolgozik. Éjszakánként az autóban ülve van ideje merengeni az élet értelmén és a generációját sújtó dilemmákon.

Legfrissebb videók
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik