Gazdaság

Mészáros cége lehet ismét a befutó a MÁV-nál

Sorompóberendezések javítására és üzemeltetésére írt ki 180 millió forintos keretösszeggel tárgyalásos pályázatot a MÁV, és a részvételi eljárási szakasz eredménye szerint Mészáros Lőrinc R-Kord Kft.-je lehet az egyetlen felhívni kívánt vállalkozás, mivel ők nyújtottak be egyedül érvényes részvételi jelentkezést.

Tehát ez még nem a közbeszerzés végeredménye, de mivel csak egyetlen résztvevő lesz, nem nehéz megjósolni, ki lehet majd a nyertes.

Mészárosnak nem ez lenne az egyetlen, a MÁV-tól elnyert munkája, hiszen például Százhalombattán is a felcsúti vállalkozó konzorciuma lett a befutó.

Az észak-balatoni vasútvonal fejlesztését szintén az R-Kord nyerte, Mészáros vejével karöltve, 23 milliárd forint értékben:

2018 amúgy elég jól sikerült év volt Mészáros Lőrincnek:

Mészáros Lőrinc totális diadalát hozta 2018
2018 is Mészáros Lőrinc éve volt, idén azonban az egykori gázszerelő ligát váltott: meghódította a tőzsdét, megszerezte Simicska Lajos egykori birodalmát, a leggazdagabb magyar lett, és az se fékezte szárnyalását, hogy kiderültek luxuspassziói.

A gazdaglistán is feljutott a csúcsra:

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc, mint az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. A pihenőhelyen 124 kamionnak és 11 lakókocsinak tudnak helyet biztosítani. Ezen kívül 11 hűtőkamionnak és 4 túlméretes szerelvénynek.
MTI/Bodnár Boglárka

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik