A Kísértés: Noel arról beszélt, hogy barátnője van, és közben egy csábító fenekét simogatta

Több is volt köztük simogatásnál, ami miatt nem biztos, hogy még sokáig lesz barátnője a hűtlen Noelnek.

A Kísértés című műsor lényege, hogy négy pár próbára teszi kapcsolata erősségét, miközben a felek egymástól távol, ellenkező nemű csábítókkal vannak összezárva, akiknek az a céljuk, hogy meghódítsák őket. Mint ismert, Gergő és Linda kapcsolata egy héten belül rá is ment erre, így ők szakítottak és elhagyták a szigetet, helyükre egy újabb páros érkezett.

Noel és Dorina viszonya is megingott, miután megtudták, miket csinált a másik. A fiú azóta lefeküdt az egyik kísértővel, Natival, és egy másikukkal, Tinával is egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

„Azt mondják a lányok, hogy te biztos mind a kettőnknek rázod a szelet, és nem adsz fix jelet, és hogy én hülye vagyok, hogy elhiszem, hogy nincsen semmi a Tinával” – kérte számon Noelen a történteket a műsor keddi részében Nati, aki minden bizonnyal azt akarta mondani, hogy a fiú csapja a szelet nekik.

Várjál! Tegyük tisztába teljesen a dolgokat: én veled nagyon jól érzem magamat, de azért azt ne felejtse el senki, hogy nekem a másik villában van egy barátnőm

– reagált Nati szavaira Noel, miközben az ágyában feküdtek a lánnyal és a fenekét simogatta.

„Persze, ezzel mindenki tisztában van” – érkezett Nati válasza. Hozzátette: neki rosszul esik, hogy Noel nem tudja eldönteni, „ki a fix neki”.

Figyelj már, hogy mondhatnám meg bárkinek, hogy ő fix, mikor nekem van barátnőm?

– mondta erre Noel, majd ezután a riportszobában arról beszélt: külsőre Nati jön be neki, de szexuálisan jobban vonzódik Tinához. Barátnőjét, Dorinát nem említette.

Ugyanott Nati azt mondta, számára megalázó, hogy Noel másik lánnyal megy randizni, miközben vele „huncutkodik”. Dorinát ő sem említette.

Kapcsolódó
A Kísértés: Dorina sírva fakadt, miután megtudta, párja milyen közel engedett magához egy csábítót
Korábban a lány is csókolózott egy csábítóval, de úgy véli, az a közelében sem volt annak, amit Noel tett a fiúk villájában.
Címkék: a kísértés