Egy másik showműsorban szerzett tapasztalatai miatt mondott nemet évekig a Dancing with the Starsra Kucsera Gábor

El is mondta, korábban melyik műsorban viselte rosszul a színpadi jelenlétet – noha egészen a döntőig jutott.

Kucsera Gábor is versenyezni fog az idei Dancing with the Starsban. A műsor sajtótájékoztatóján az egykori kajakos táncpartnerével, Stana Alexandrával adott interjút Lissák Laurának, melynek során az is szóba került, hogy Kucsera már évek óta szerette volna kipróbálni magát a táncversenyben, de egészen eddig végül mindig nemet mondott a csatorna felkérésére.

Három éve gyúrjuk egymást, hogy jöjjek a Dancingbe, aztán mindig mondtam, hogy á, inkább nem, most nem, nekem ez nem való. Engem A nagy duett nagyon megviselt, ott a színpadi jelenlétem, de aztán úgy voltam vele, hogy ezt az éket, ami bennem van, ezt ki kell táncolni. Hogy ne legyen bennem ilyen rossz érzés, abszolút, illetve az, hogy tényleg, ez egy teljesen új terület számomra is egyébként. Szeretem a kihívásokat, szeretem magam új területeken kipróbálni, és hát szeretnék megtanulni táncolni. Ez a legjobb alkalom. A legjobb párom van ehhez, a legjobb tanárom van hozzá, mentorom

– mondta a sportoló Stanáról, akivel mint kiderült, már korábbról ismerik egymást, haveri-baráti viszonyt ápolnak.

Amikor Lissák arról kérdezte Kucserát, a családja mit szól a műsorban való szerepléséhez, utóbbi elárulta, hogy nagyon várják már, hogy lássák táncolni, noha a kisfia nem volt túl lelkes, amikor megosztotta vele, hogy táncversenyen fog indulni.

Kérdezték, hogy én vicces leszek, jó leszek, vagy röhögni fognak rajtam. Hát a fiam, mikor mondtam, hogy elmegyek, mondta, hogy »Te? Táncolni? Úristen… sok sikert, apa!«. Úgyhogy így nyugtázta ezt a hírt, így indított útnak

– osztotta meg Kucsera, mire táncpartnere hozzátette: a családja nagyon büszke lesz majd rá.

A sportoló egyébként 2016-ban szerepelt A nagy duett negyedik évadában. A műsorban Dér Heni volt a társa, akivel a 4. helyen végeztek a döntőben.

Kapcsolódó