Megszületett Cardi B harmadik gyereke

A kórházban Offset is csatlakozott hozzá – akivel a nyári hírek szerint épp válnak.

Augusztusban a 24.hu-n is megírtuk, hogy Cardi B másodszor is beadta a válókeresetet, miután férjével, Offsettel elhidegültek egymástól. Néhány órával később a rapper az Instagram-oldalán jelentette be, hogy a harmadik gyerekével várandós.

Minden befejezéssel egy új kezdet jön! Annyira hálás vagyok, hogy veled tölthettem ezt az évszakot, annyi szeretetet és életet hoztál nekem, és legfőképpen erőt adtál! Emlékeztettél arra, hogy minden lehetséges! Emlékeztetettél arra, hogy soha nem kell választanom az élet, a szerelem és a szenvedélyem között! Annyira szeretlek téged, és alig várom, hogy tanúja legyél annak, amit segítettél nekem elérni, amire te ösztönöztél! Sokkal könnyebb lenne félvállról venni az élet fordulatait és próbatételeit, de te, a bátyád és a nővéred megmutattátok nekem, hogy miért érdemes végigcsinálni!

– üzente akkor születendő babájának.

Cardi B nemrég ugyancsak az Instagram-oldalán adta hírül, hogy a kicsi a múlt héten megszületett: egy csokor fotót posztolt a babáról, melyeknek egyikén látszik, hogy Offset, illetve két közös gyerekük, Kulture és Wave is csatlakoztak hozzájuk a kórházban.

Kapcsolódó
Cardi B megint válni akar Offsettől
A két rapper házassága finoman szólva is viharos. A feleség négy éve egyszer már beadta a válási papírokat.
Címkék: cardi boffset