Osvárt Andrea születendő gyereke édesapjáról: Milánnak hívják, közgazdász és nagyon vicces pasi

Januárban születik a színésznő első gyereke.

Osvárt Andrea szeptember 1-jén egy fénykép kíséretében jelentette be, hogy első gyerekével várandós. A 45 éves színésznő a Bestnek beszélt a babavárásról. Mint kiderült, a kisbabát jövő év elejére várják.

Először a páromnak árultam el a hírt, utána pedig a könyvelőmnek. A baba nemét és a nevét viszont még babonából nem szeretném elárulni

– fogalmazott Osvárt, aki csupán néhány információt árult el gyermeke apjáról.

Milánnak hívják. Nem híres, nem szakmabeli, közgazdász és nagyon vicces pasi.

Azt már korábban elmondta, hogy választottja Bécshez kötődik, így sokat ingáznak a két főváros között.

A kismama az elmúlt hónapokban újratervezte az életét.

Így is csodálatosan érzem magam! A mozgásból és a munkából is visszavettem. Régebben mindenhova tempósan mentem, de most félsebességre kapcsoltam. Feleslegesen nem futkározom és a lépcsőfokokat sem kettesével veszem, hanem szépen komótosan megyek fel a lakásunkba, a harmadik emeletre

– mesélte a színésznő, hozzátéve: nagyon szerencsésnek mondhatja magát, mert a terhessége első hónapjaira sem voltak jellemzők intenzív roszszullétek. „Csupán kisebb émelygéseim voltak, de már ezek is elmúltak” – mondta, majd nevetve hozzáfűzte: „És elég sokat eszem!”

Mint mondta, igyekszik szellemileg és fizikailag is frissen tartani magát. Filmes munkáiból kicsit visszavett az utóbbi időben, saját cége, illetve befektései ügyeit továbbra is ő intézi, miközben viszi a háztartást is.

Kapcsolódó
Osvárt Andrea babát vár
45 évesen válik édesanyává.
Címkék: osvárt andrea