„Szégyellned kellene magad, öltözz fel!” – vásárlás közben szóltak rá az OnlyFans-modellre

Az ítélethozó a kislánya kezét fogta, miközben rendreutasította a nőtársát.

Egy ausztrál OnlyFans-modell edzés után beugrott vásárolni, azonban egy negyvenes éveiben járó nő illetlennek tartotta az öltözékét, és mindennek hangot is adott – írja a Daily Mail.

Hayli Hooper háztartási cikkeket szeretett volna venni egy üzletben, közvetlenül edzés után, így csak egy sportmelltartót, egy rövidnadrágot és egy sapkát viselt. Mikor a női ruhaosztályon nézelődött, egy másik vásárló rá-rápillantott, majd megragadta a kislánya kezét, és a címben idézett mondatot („Szégyellned kellene magad, öltözz fel!”) vágta hozzá az erotikus tartalomgyártóhoz.

„Beletelt egy pillanatba, míg felfogtam, mit mondott. Csak 50 méterre volt az edzőterem, és a ruhát, ami rajtam volt, ugyanitt vettem, körülbelül egy hónapja” – mondja az ápolóként is dolgozó Hooper, aki úgy véli, ha a másik vásárló valaha is járt volna egy edzőteremben, akkor belátja, hogy ez egy teljesen átlagos viselet.

Csak a hasamat láthatta meg egy normális hosszúságú rövidnadrágot, arról pedig nem tehetek, hogy nagy melleim vannak. Én lennék a negatív kép? Valaki, aki fitt és egészséges? Őszintén szólva, ahogyan rám szólt, akár le is köphetett volna

– folytatja a 38 éves nő az őt megdöbbentő incidens elmesélését.

A Daily Mail szerint rövid időn belül ez volt a második eset, mikor Hooper ruháját kifogásolták (legutóbb egy étteremből tiltották ki), azonban az arra való késztetés, hogy mások öltözékét rendszabályozzuk, nem egyedülálló. Bemelegítésnek nemrég írtunk egy nőről, akit egy állásinterjúról küldtek haza átöltözni a rövidnadrágja miatt, aki pedig ennél is mélyebben elmerülne a témában, annak egy toplistában szedtük össze, hogyan tévedtek el emberek a dresszkód útvesztőjében.