Két év házasság után válik Jennifer Lopez és Ben Affleck

A hivatalos iratokból kiderült, mikor mentek szét.

Jennifer Lopez két évvel az esküvő után kedden beadta a válókeresetet, hivatalosan is válni akar Ben Afflecktől. A hírt először a TMZ írta meg. A lap szerint Lopez saját maga nevében, ügyvéd nélkül nyújtotta be a keresetet. Az énekesnő a különválás dátumaként 2024. április 26-át jelölte meg, továbbá lemondott a házastársi tartásdíjról, és arra kérte a bírót, hogy tagadja meg Afflecktől is ezt a támogatást.

Május óta pletykáltak már a szakításukról, aminek több jele is volt, például a színész nem viselte a jegygyűrűjét, illetve el is költözött közös, tavaly vásárolt Beverly Hills-i otthonukból, amit hamarosan eladóként hirdettek meg. Ezután külön-külön mindkettőjüket lefotózták háznézegetés közben. Második házassági évfordulójukat is egymástól távol töltötték, és Affleck az énekesnő 55. születésnapi buliján sem volt ott.

Lopez és Affleck 2001-ben, a Gengszter románc című film forgatásán ismerkedtek meg, kapcsolatukat a következő év nyarán vállalták fel a nyilvánosság előtt. 2002 novemberében megtörtént az eljegyzés, de az esküvőt elhalasztották, majd nem sokkal később szakítottak. Pár hónappal később Lopez férjhez ment Marc Anthonyhoz, Affleck pedig Jennifer Garnert vette el. Később mindketten elváltak, és 2021 áprilisában találtak újra egymásra. Egy évvel később ismét jegyben jártak.