Élet-Stílus

Tornóczky Anita: A Konyhafőnök alatt volt egy spontán terhességem

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
A hormonpótlás elmaradása miatt végül elveszítette a 2021-ben fogant magzatát.

Tornóczky Anita a múlt héten a Bestnek adott interjújában adta hírül, hogy várandós. Mint mondta, küzdelmes 5 év áll mögöttük a párjával, mely idő alatt 26 orvosnál fordultak meg, és végül a második lombik hozott számukra eredményt.

A várandóssága 17. hetében járó egykori műsorvezető ma Reggeliben mesélt a témáról, amiről szerinte azért is fontos beszélni, mert meglátásai szerint a termékenységi gondok civilizációs problémának számítanak, amit sokan máig szégyellnivalónak tartanak.

Folyamatosan benne vagy egy ilyen testi-lelki hullámvasútban, mert kapsz egy csomó hormonpótlást, esetleg meghízol, esetleg vannak hangulatváltozásaid, folyamatosan érnek kudarcok. Ezt te nem oszthatod meg a környezeteddel, mert hogy valamiért titkolni kell, vagy ciki

– magyarázta a műsorban, hozzátéve: a tőle segítséget kérő férfiak és nők esetében egyaránt azt érzi, hogy semmiképp sem szeretnék, ha a közvetlen környezetükön kívül más is tudomást szerezne a küzdelmükről.

A beszélgetés során Tornócky azt is elárulta, hogy amikor 2021-ben A Konyhafőnökhöz forgatott (amit végül meg is nyert), sikerült spontán teherbe esnie, ám a magzatot végül elveszítették.

Nekem volt egy spontán terhességem pont A Konyhafőnök alatt, mert akkor annyira elment a fókusz, hogy valahogy sikerült. Aztán ott a hormonpótlás elmaradása miatt az sajnos nem sikerült. Egészen addig mondták, hogy hát, nem biztos, hogy sikerül, de kiderült, hogyha spontán sikerül, akkor nyilván mesterséges megtermékenyítéssel még nagyobb esély van

– mondta a habilitációs kutyakiképző, aki decemberre várja a kisfiát.

Kapcsolódó
Babát vár Tornóczky Anita
Párjával öt éven át próbálkoztak a családalapítással, végül a második lombikprogram hozta meg számukra a várt eredményt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik