Élet-Stílus

Zámbó Krisztián a súlyáról: Szerintem egy 44 éves férfi 100 kilósan a dagadt disznótól nagyon messze áll

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Jól érzi magát a bőrében, így igyekszik figyelmen kívül hagyni a testére tett bántó megjegyzéseket.

Zámbó Krisztián április végén szenvedett biciklibalesetet, melynek következtében a könyöke és a csuklója is eltört. Az énekes most a Ripostnak beszélt arról, hogy már sokkal jobban van, ám az, hogy több mint egy hónapig nem mozoghatott, nyomott hagyott a testén. Nagyjából 15 kilót szedett fel, ami miatt sok bántó kommentet kap.

Van egy-két ember, aki olyanokat ír, hogy mekkora dagadt disznó vagyok, de nem tudom felfogni, hogy miért lennék az. Szerintem egy 44 éves férfi 100 kilósan a dagadt disznótól nagyon messze áll. És ezt nem is a szép, vékony emberek írják, sőt sokszor azok a nők, akiknek nem lehet megmondani, hogy túlsúlyosak, mert akkor az egész világ fel van háborodva, hogy miért kell bántani

fogalmazott a portálnak.

Kicsit zavar, hogy ha egy férfit kritizálnak ilyen szinten, az teljesen normális. De igyekszem inkább figyelmen kívül hagyni ezt, mert én jól érzem magam a bőrömben, egészségesebb vagyok, mint sok vékony ember, nyilván a kondim az már nem a régi, de az már nem is lesz.

Hozzátette: bár van, amit megváltoztatna a külsején, nem siet ezzel, mostanság ugyanis nagyon rendben van magával.

A tokámból, meg a hasamból visszavennék, de nem dagadt a lábam, nincsen narancsbőröm vagy visszereim. Olyan a genetikám, hogy ilyen tokás vagyok, meg kicsit nagyobb a fejem, de azt meg lehet oldani. Nyilván kevesebbet mozgok, mint fiatalkoromban, illetve a balesetem miatt sem tudtam edzeni, de minden rendben velem, nem vagyok lelki válságban, csak felszedtem pár kilót. Szeretnek gúnyolódni rajtam, de engem ezzel nem sértenek meg, jól érzem magam, csodálatosan szép menyasszonyom van már 15 éve, aki imád engem, imádja a maci testem, úgyhogy minek foglalkozzak velük?!

– tette fel a kérdést.

Zámbó a minap Dudás Mikiék csörtéjéről is kifejtette a véleményét.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik