Élet-Stílus

Orbán Viktorral közös fénykép lóg Pataky Attila falán

Nem mai fotó, de bizonyára különleges az énekesnek.

„Drága véreim, magyarok!” – köszönti a nézőket Pataky Attila abban a videóban, ami a FOREVER TV Hungary YouTube-csatornára került fel március 15. alkalmából. Egy kisebb monológba fogott Pataky a nemzeti ünnep kapcsán.

Ha veszélyben volt valaha a haza, s a nemzet fogalma, hát akkor ma veszélyben van úgy igazán. Hiszen már nemcsak az ünnepeinket, a történelmünket akarják eltörölni, hanem a nemzet fogalmát is, az is veszélybe került. (…) Ma itt vagyunk, hol vagyunk, pontosan ott, ahol évszázadokkal ezelőtt, hiszen most is meg kell harcolnunk nemzetünkért, hazánkért, becsületünkért, azért, hogy legyen még haza, legyen még értelme az életünknek.

Majd A. J. Christian – saját YouTube-csatornájának leírásából idézzük – „magyar származású tudatos létező, aki 15 éves kora óta tanítja az útkereső embereket” könyvéből idézgetett az Edda Művek frontembere.

A háttérben felbukkan egy Orbán Viktorral közös fotó is a falon (gyanítható, hogy az énekes otthonában rögzítették a videót), amin Pataky mellett az Edda másik tagja, Gömöry Zsolt is szerepel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik